Irma-en-Huub.reismee.nl

Ghita op haar toiletje

Vlak voordat we naar Spanje vertrokken hebben we voor onze super-intelligente hond een honden-toilet gekocht.  Wij wonen op de eerste verdieping en op de begane grond, onder ons balkon, is het terras van een restaurant.  Je moet er natuurlijk niet aan denken dat Ghitaatje ff haar plasje zomaar op het balkon doet en dat dit keurig netjes in de soep sijpelt van een van de gasten van het restaurant.  Onze superhond had het al gauw geleerd en vandaag is het me gelukt e.e.a. op video te zetten.  Zie hier het resultaat.  BRAVO GHITA!!

Reacties

Reacties

Paul

En nu maar hopen dat Githa wegens deze forse inbreuk op haar privacy geen klacht gaat indienen bij de partij voor de dieren.
Inmiddels vriest het hier dat het kraakt maar de zon schijnt wel vollop. Hopelijk bij jullie ook.

wim en marijan.

Ik (Marijan) ben net terug van 4 dgn Kaatsheuvel waar Janine woont, doordat J natuurlijk gewoon werken moest heb ik overdag voor Kenzo, haar Cocker, gezorgd. Kenzo is ook geregeld bij ons als J dagen weg moet voor haar werk, hij voelt zich hier dus heel erg thuis. Komende week is Kenzo ook weer hier want dan zijn haar baasjes op wintersport, maar omdat ik morgen aan een knie geopereerd wordt komt de hele verzorging op Wim neer. Ocherrem!!!!!!!! voor mij zorgen en voor zijn harige vriendje.
genieten jullie daar maar lekker van de warmte want hier is het behoorlijk koud, de koude snijdt heel erg in je gezicht.
en nu even over het hondentoilet.....dat is (neem ik aan) alleen voor dameshondjes, ik zie een meneertje dat niet doen zonder boom/muur/struk ! Wel goed dat Githa het zo fijn doet op commando. Is dat trouwens niets voor mensen die onderweg in de auto altijd plassen moeten? hahaha, ik hoor Wim al zeggen.....plasje doen Marijan!!!!
goed zo....braaf meisje !!!! Idee ?
Lieve mensen, geniet maar lekker, denk soms een beetje aan ons en onze koude handen/voeten/wangen.
groeten,
WIMA.

jeannette

geweldig, een dikke knuffel voor ghita!

Carla

Ze is echt knap, dat hondje van jullie. Leuk filmpje. Jullie zitten in het beste deel van Europa. Hier is de horrorwinter aangebroken. Diepvries volgegooid, grote ketel erwtensoep gemaakt en nu een week op de bank boeken lezen. Ook in de zon, maar dan achter glas.
Geniet er maar van. Liefs Carla

Mieke

Eigenlijk zou er nog een tentje omheen moeten, want volgens ons voelt ze zich nogal bekeken........!!!!!!
Soort kattenbak misschien?? Ha..Ha..!
Maar voor de onderburen is het natuurlijk wel een oplossing...ze moesten eens weten wat er zoal boven hun hoofd gebeurt om de soep te redden!!
Jongelui, heb nog veel plezier met het "een en ander" uitvinden c.q. verzinnen om het zo gemakkelijk mogelijk te maken voor Ghita. Jullie hebben alle tijd hiervoor.... wij niet, want we gaan ons weer klaarmaken voor de volgende sneeuwbuien, want die zitten d'r aan te komen. Rondom Utrecht - A'dam etc. staat al 8oo km. file...en stilstaande files van 20 km. en meer is op het ogenblik "meer gewoon, dan uitzondering"...en dat op de vrijdagmiddag.
Wij hebben besloten om maar gewoon thuis te blijven, veilig bij "huis en haard", zullen we maar zeggen.
Onze kleindochter Pip wordt a.s. zondag alweer twee jaartjes jong. Vorige week is Remo weer bij ons geweest en hebben toen haar verjaardag gevierd bij ons thuis. Gelukkig maar, want om nu naar Putten te rijden in Gelderland is eigenlijk niet echt verantwoord op het moment.
Luidjes het "ga jullie goed" en tot hoors en schrijfs maar weer.
Groetjes ook van Huub. Hij vond het jammer dat ie niet thuis was, toen jullie vorige week belden.
Doei.

Wim van Winkoop

Jambo habari jako Irma en Huub, ben momenteel op mijn "werk" ben terug uit mijn geliefd Kenia. Vanuit +35 graden terug naar -10, killetjes rond de billetjes. Bij jullie is het ook frisjes maar geniet van iedere dag.
Kwaheri.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!