Irma-en-Huub.reismee.nl

Bijna.....

Hallo allemaal...

Eindelijk laten we weer eens iets van ons horen. Het is dan ook alweer bijna het eind van het jaar en dat betekent ook weer dat Spanje met de dag dichterbij komt.... en we hébben er zin in!

Laughing

Het afgelopen jaar was... zeker qua zomerweer... nou niet om over naar huis te schrijven. We verheugen ons daarom best wel weer op wat zon! Ghitais er ook al helemaal klaar voor. Het lijkt overigens wel alsof ze aan haar tweede jeugd is begonnen. Ze heeft veel energie ensteekt de laatste tijd goed in haar vel! GELUKKIG!!!Laten we hopen dat dát zo blijft want als het enigszins kan willenwe graag op vakantiezonder bezoekje aandierenarts of dokter.

Overigens hebben weeen nieuw appartement. In een volgend verhaal zullen we wat foto's toevoegen. We gaan er zeker op vooruit want van een toch ietwat krakkemikkig appartement gaan we nu naar een geheel gerenoveerd appartement met nieuwe keuken, nieuwe badkamer, apart toilet en (als ik het me goed herinner) 3 slaapkamers én een L- vormig balkon... 's morgens zon aan de voorkant en 's middags zon aan de zijkant. Welnu... wij houden jullie op de hoogte van van alles en nog wat en vinden het leuk als jullie weer allemaal met ons mee reizen! groetjes... en tot gauw!

Huub, Irma en Ghita

Reacties

Reacties

jeannette

is het dan alweer bijna zover??? jeetje, wat vliegt de tijd.
dan geniet al lekker van de voorpret, hoop je wel nog even te zien voor jullie vertrekken,

groetjes jeannette

Les Lassayennes

Yippie, het is bijna zo ver! Heerlijk vooruitzicht, het is jullie van harte gegund. We reisen graag mee, middels jullie blog.
A la prochaine
Hub en Pam

Wim en Marijan

hallo Irma, Huub en Ghita.
wat leuk dat jullie alweer in de startblokken staan. Lekker dat Nederlandse weer achter laten en genieten van de zon. Groot gelijk!.
Nu we jullie toch "spreken" bedankt voor de Kerstkaart. Wij hebben dit jaar besloten alleen mails te versturen. als je ziet dat 1 velletje postzegels 7,20 kost en dan weet dat je er 4 nodig hebt dan is dat echt niet leuk meer. Dus voor jullie bij deze... HEEL FIJNE FEESTDAGEN, EN EEN SUPER GOED EN VOORAL GEZOND 2012. we hopen dat jullie dit begrijpen. De wensen zijn niet minder gemeend.
We gaan jullie zeker ook dit jaar weer volgen en af en toe de groetjes sturen.
Voor nu alvast: heel veel voorpret, goeie reis, lieve groeten en tot de volgende keer.
Wim en Marijan Dirks-Vercauteren.

ria

maar eerst nog even badderen in het koude water van de bronspot

Carla

We zien elkaar dit jaar niet meer. Daarom wensen we jullie vast een héle fijne tijd in dat heerlijke Spanje. Wij zelf zijn in Marbella tot 6 januari 2012.
Veel plezier, we zullen jullie volgen komende maanden.
Groetjes,
Albert en Carla

roger en katrien

Ja, daar gaan jullie weer en dat jullie gelijk hebben. Ook bedankt voor de kerstkaart, en waar moet de onze dan naar toe Nederland of Spanje?
Enfin, geniet ervan met zijn beidjes en we horen mekaar nog.
Groetjes
Roger en Katrien

Mieke en Huub

Hoi, even laten weten dat ook wij het fijn vinden, dat jullie weer binnenkort naar Spanje vertrekken. Wij weten inmiddels dat de tijd voor jullie niet vlug genoeg kan gaan......maaaar eerst weer even de engel(tjes)en opbergen en dan pas de koffers!!!!!!!!!!
Geniet van de voorpret. Groetjes en olé.

Agnes en Wiel

Wens jullie op de eerste plaats een goede roets.... naar het nieuwe jaar.
Ga ook dit jaar weer jullie avontuur mee beleven met jullie verblijf in Spanje zo dat ook wat van die zon op ons over straalt ......
veel plezier met de koffers pakken.
Agnes en Wiel

ria tempels

Het was vandaag wel te zien dat jullie aan vakantie toe zijn de wandeling liep niet zo soepel
Hoop dat jullie beter weeer hbben op de boulevard in Spanje

ria tempels

de e staat op de verkeerde plaats dat krijg je als je onder invloed bent

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!