Irma-en-Huub.reismee.nl

De natuur....Fientje.... en Irma.

Wát een titel he? Alhoewel...

We hebben het nog steeds naar onze zin. Alleen is het einde van het verblijf van Fien al bijna aangebroken. Morgen gaat ze weer naar Nederland... móet ze wel want volgende week gaat Madam alweer naar Oostenrijk. En gelijk heeft ze!.... dat ze er maar van geniet!

Wij hebben de afgelopen dagen vreselijk mooi weer gehad. Strak blauwe lucht dushelemaal niks te klagen. Minpuntje was gisteren en vandaag:,,,, Regen. Helaas waren Fien en ik dus genoodzaakt om niet van de natuur te genieten maar moesten we welgaanshoppen! We hebben om 8 uur detrein genomen en zijn de hele dag naar Valencia gegaan. Eerst naar de kathedraal en daarna naar de écht mooiewinkels....! Niet echt een straf...dus!

Hupie is thuis gebleven want ook hier doet de natuur wat hij wil en Hupie heeft dus een flinke verkoudheid te pakken. What else is new?

Op dit moment zitten we ook nog eens noodgedwongen in ons nabij gelegen perfecte restaurantjeachter een heerlijke maaltijd en een glas rode wijn.

We blijven dus gewoon verder genieten... weer of geen weer...!

Volgende keer weer wat meer vanuit Benicassim......

groetjes

Irma.... Huub en Fientje.......

Reacties

Reacties

Paul

Zo te horen valt het nog best mee bij jullie. Op het nieuws horen we hier verhalen over sneeuw in Barcelona en sneeuw op Mallorca. Overigens moet ik de de groeten doen van al je zwemfans. Ze missen je.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!